menu>
  • ru
  • en

Opinie

10/10
HotelSystems.pl luiza myślenice
27.04.2016

Opinia o Hotelu: posiłki w formie bufetu, cisza w hotelu, obsługa hotelowa

Nasze SPA: wszystko było super

9.3/10
HotelSystems.pl Aneta Konin
29.02.2016
10/10
HotelSystems.pl Piotr Warszawa
18.01.2016

Opinia o Hotelu:
Wyżywienie

10/10
HotelSystems.pl Piotr zbuczyn
07.10.2015
10/10
HotelSystems.pl Tomasz Lipnica Murowana
11.08.2015

Opinia o Hotelu: Obsługa na najwyższym poziomie. Personel zawsze życzliwy i uczynny

9.2/10
HotelSystems.pl Waldemar Gdynia
16.07.2015

Opinia o Hotelu: Restauracja i sala śniadaniowa.
Dodatkowy aneks kuchenny na każdym pietrze
Lokalizacja hotelu.
Duży monitorowany parking.

Nasze SPA: Nie korzystaliśmy,nie oceniliśmy.

10/10
HotelSystems.pl Ilona Katowice
18.09.2014

Opinia o Hotelu: Fachowa, pomocna i miła obsługa w recepcji, restauracji oraz spa, przepyszne jedzenie, elegancki i czysty pokój oraz zadbane otoczenie hotelu.

Nasze SPA: Możliwość korzystania bez ograniczeń do późnych godzin nocnych, rewelacyjne jacuzzi, 2 różne sauny oraz miła i profesjonalna masażystka.

9.3/10
HotelSystems.pl Agnieszka
02.09.2014

Opinia o Hotelu: Pokoje hotelowe czyste, zadbane, ładne. Dzieciom bardzo podobała się część rekreacyjna. Z pobytu jesteśmy bardzo zadowoleni.

Nasze SPA: Nie korzystaliśmy

9.7/10
HotelSystems.pl Marcin Piekary Śląskie
31.08.2014

Opinia o Hotelu: Sympatyczna atmosfera, całodobowa sala "rozrywkowa", plac zabaw i sala zabaw dla dzieci, bardzo dobre jedzenie, miła obsługa. Dodatkowo trafiłem na wyjątkowo sympatycznych gości z różnych regionów Polski.

Nasze SPA: Z zabiegów nie korzystałem, ale inni goście chwalili. Sauny i jacuzzi rewelacyjne po wycieczce w góry.

9.5/10
HotelSystems.pl Łukasz Kraków
19.08.2014

Opinia o Hotelu: Cisza, spokój i ładne pomieszczenia. Żetelna profesjonalna i miłą obsługa.

Nasze SPA: Generalnie wyposażenie strefy relaxu na przyzwoitym poziomie, profesjonalni uśmiechnięci masażyści :)

HOTEL LIPTAKÓWKA*** ul. Środkowa 169 A, 34-405 Białka Tatrzańska
realizacja: Studio Fabryka, strony internetowe